Szef kuchni, Judit Czinkné pracuje na Węgrzech (w miejscowości Ajka) w cukierni Mézesmanna.
Jest to małe studio, ale z dużym medialnym potencjałem, z powodu niesamowitych zdjęć i filmów, które Judit udostępnia w internecie. Można zobaczyć przeróżne metody dekoracyjne wyrobów cukierniczych i podpatrzyć co nieco. Prawie wszystko, co produkuje "wygląda zbyt dobrze, aby to jeść".
Jak ona to robi? - "Praktyka, praktyka i jeszcze raz praktyka. Myślę, że będę ćwiczyć jeszcze przez długi czas" - powiedziała Judit.
Więcej informacji / More info: instagram - mezesmanna
Chef Judit Czinkné Poór is the mastermind behind Hungarian (Ajka) cake decorating shop Mézesmanna, a small studio with a giant social media presence because of the incredible photos and videos they share of their decorative confections. Nearly everything they produce falls into the "looks too good to eat".
How does she do it? - "Practice, practice, practice. I think we’ll be practicing for a very long time" - Judit said.
Boredpanda.com
Brak komentarzy :
Prześlij komentarz