Annabel de Vetten z Birmingham (UK) jest artystką kulinarną.
Tworzy martwe dzieci wykonane z białej czekolady po zwierzęta bez skóry. Ciasta pani De Vetten sprawiają, że odczuwasz naprawdę "guilty pleasure" (zakazaną przyjemność).
Inspiracja Annabel De Vetten pochodzi z horrorów i sztuki alternatywnej, a jej styl jest wynikiem studiowania sztuk pięknych i wypychania zwierząt.
De Vetten jest szczególnie popularna w społeczności ludzi, mających styczność ze śmiercią (historyków medycznych, lekarzy, etc).
Annabel de Vetten from Birmingham (UK) is a culinary artist. From white chocolate dead baby heads to skinned animals, de Vetten’s treats make dessert a truly guilty pleasure.
De Vetten’s inspiration comes from horror movies and alternative art, and her gruesomely detailed style is the result of her training in fine art and taxidermy.
De Vetten is particularly popular in the death-positive community (medical historians, funeral directors, doctors, etc).
Warto zobaczyć/See also: Calbuco - Erupcja wulkanu w Chile. Calbuco - Volcano Eruption In Chile
Fishki.net
Brak komentarzy :
Prześlij komentarz